Мадона обяви, че е хомосексуална във видео, което сподели в TikTok

...
Мадона обяви, че е хомосексуална във видео, което сподели в TikTok
Коментари Харесай

Мадона разкри, че е хомосексуална?

Мадона разгласи, че е хомосексуална във видео, което показа в TikTok тази неделя. Поп иконата загатна, че е гей посредством видео предизвикателство, в което се пробва да уцели панер за отпадък с чифт искрящо розово долни дрехи.

Думите " Ако пропусна, значи съм гей ", се виждат на екрана, до момента в който 64-годишната певица хвърля повърхностно бельото към коша и пропуща.

След това звездата повдига покорно ръце във въздуха и игриво се отдалечава от камерата.

 

Феновете ѝ незабавно побързаха да разясняват любопитното видео:

" Мадона преди малко разкри, че е хомосексуална. Радвам се за нея! ", разясниха почитатели.

Видеото идва, откакто Мадона бе видяна да се целува с рапърката Tokischa по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. Двойката присъстваше и на прайд събитие това лято.
                             

26-годишната Tokischa взе участие в най-новото видео на Мадона, ремикс на шлагера ѝ от 2005г.  " Hung Up. " В новата версия на видеото, двете изпълнителки несъмнено не могат да държат ръцете си надалеч една от друга.

През годините е имало голям брой спекулации по отношение на сексуалната ориентация на Мадона, която е огромен покровител на правата на ЛГБТ общността. Самата тя е намеквала в изявленията, че е бисексуална, само че в никакъв случай не е потвърждавала намерено каква е половата ѝ ориентировка.
 Най-добрите цитати на Мадона  Най-добрите цитати на Мадона  Най-добрите цитати на Мадона  Най-добрите цитати на Мадона
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР